Joakim Skajaa

15. kandidat, arkitekt

Hva er du mest opptatt av i nærmiljøet?

Det jeg er mest opptatt av er å utvikle gode møteplasser i nabolaget. Jeg syns man skal ruste opp parkene og etablere nye grøntområder. Men også fjerne biler å bygge gatetun slik at det går an å oppholde seg i gatene.  Sankthanshaugen er en grønn og fin bydel men i mange gater er det parkeringsplassene som tar opp mest av plassen.

Hva gjør at du vil være lokalpolitiker for MDG?

Det er viktig å engasjere seg i sitt eget lokalmiljø og lokalpolitikken er en fin måte å delta på. Jeg håper at vi får et nytt byråd som vil satse mer på å utvikle et sterkt lokaldemokrati i bydelene.

Hva gjør St. Hanshaugen til et godt sted å bo?
St. Hanshaugen er et fantastisk sted å bo med flotte parker og mange fine gater. Man kan bo i trivelige nabolag samtidig som man bor nær byen.

Hva håper du MDG vil få til i BU i kommende periode?
Jeg håper MDG får til å lage et nytt bydelshus i den gamle presteboligen i Stensparken. Med MDG håper jeg vi får til en ny holdning der man tar vare på de gamle husene i stedet for å selge dem til eiendomsutviklere.

Hvilken egeninnsats har du vært mest stolt over i livet ditt?
Jeg er veldig stolt over å ha startet mitt eget firma og mest av alt de gangene vi får til å jobbe med saker og prosjekter som vi selv synes er veldig viktige.