Fotocredit: Kenneth M. Lydersen

Årsmøte og nytt styre for 2018

Årsmøtet ble gjennomført med topp stemning 8. februar på partikontoret.

27. februar 2018

Her innledet Arild Hermstad, sentralstyremedlem, om veien framover mot valget i 2019 før det ble informasjon om programarbeidet som pågår og nominasjonsprosessen for å finne gode kandidater til bystyret i Oslo.

Årsplanen godkjent med spesielt fokus på synlighet og frivillighet gjennom å tilby flere muligheter for dem som ønsker å bidra i lokallaget på små oppdrag/prosjekt/aktiviteter/arrangementer i 2018. Så har du noen ideer eller forslag til ting vi bør gjøre eller sitter på kompetanse du ønsker å bidra med så ikke nøl med å ta kontakt på sthanshaugen@mdg.no

Et nytt eminent styre ble også valgt. Kenneth M. Lydersen og Ingunn Emdal ble gjenvalgt hhv som leder og nestleder, mens Emily Nerland (GU-representant) og Magnus Salte ble gjenvalgt hhv som styremedlem og vara. Ellers er resten ferske i styret: Marte Skaara, Marit Storeng og Vidar Isaksen. KLAPP KLAPP! Det var så mange bra engasjerte og kompetente folk som ønsket å bidra at vi fylte opp med opptil flere varaer: Aiko Yamashita, Helge Stokke, Siv Hauge og Mikkel Storm Glomstein. KLAPP KLAPP!

Vi valgte også nominasjonskomite, valgkomite og programkomite. Mer informasjon om hvordan du kan bidra med innspill på kandidater og bydelspolitikk kommer om ikke lenge. Om man ikke gidder vente så send oss gjerne en epost.

En spesiell takk rettes til det gamle styret som gjorde en rå innsats i fjor generelt, og under valget spesielt. KLAPP KLAPP KLAPP!