Dobbel moro: Ekstraordinært årsmøte og Grønt Statsbudsjett-debatt

Kjære medlem,

vi har den store glede av å invitere deg til et dobbelarrangement 8. april: ekstraordinært årsmøte, og deretter foredrag om Miljøpartiets alternative statsbudsjett 2014 av Knut Falk Qvigstad.

Valget 2015 nærmer seg med stormskritt – og vi i lokallaget ser etter gode kandidater som kan være Miljøpartiet de Grønnes representanter i Bydelen. Kjenner du noen med sterkt engasjement i lokal miljøpolitikk eller er du selv opptatt av saker i bydelen din? På vårt ekstraordinære årsmøte skal vi stemme fram nominasjonskomiteen til lokalvalget 2015, og vi trenger gode forslag til kandidater både til komiteen og aktuelle listekandidater fra deg som medlem.

Etter årsmøtet åpner vi for foredrag og debatt om det alternative statsbudsjettet som MDG la fram for 2014. Foredragsholder Knut Qvigstad er politisk rådgiver for MDGs Stortingsgruppe og kan gi oss et interessant innblikk i arbeidet på Stortinget.

Vi ses den 8. april kl. 18 på Bydelsadministrasjonen i Akersbakken 27! Vennligst meld din interesse på Facebook-arrangementet https://www.facebook.com/events/1440197722880738/?fref=ts

Vel møtt!