Medlemsmøte: Veien videre mot 2015

Ved valget i høst fikk Miljøpartiet De Grønne et rekordgodt resultat. Vi kom inn på Stortinget for første gang, med Rasmus Hanson fra Oslo. Nå begynner veien fremover mot lokalvalget i 2015. Bydelslagene blir utrolig viktige. Her på St. Hanshaugen sitter vi på vippen i bydelsutvalget (BU), og er en del av et flertall bestående av Ap, SV, Rødt og De Grønne. I årets valg fikk vi hele 9% av stemmene  – best i Oslo! Lokallaget har nå over 200 registrerte medlemmer.

Dato: onsdag 13. november
Tid: kl. 18 – 19.30
Sred: Markus Kirke, Schwensens gate 15

Rasmus Hansson, stortingsrepresentant, kommer for å fortelle om partiets videre politikk og planer. Sindre Buchanan, representant for MDG bydelsutvalget på St. Hanshaugen, vil fortelle om viktige lokalpolitiske saker for tiden framover.

Dette er en god mulighet for alle engasjerte grønne mennesker til å komme sammen og feire den historiske grønne bølgen som går gjennom landet, byen og bydelen vår. Enten du har lang eller kort fartstid i partiet, er dette en fin mulighet for å bli kjent med lokallaget og lokallagsstyret. Kanskje nettopp du er interessert vite hva som rører seg i din bydel?