Fotocredit:

Ønsker du å bidra? Bli med frivillig da vel!

Valgkampen er endelig i gang! Og vi trenger nettopp deg til å bevege St. Hanshaugen og Oslo i en mer medmenneskelig og miljøvennlig retning.

2. mai 2023

Miljøpartiet De Grønne har gjort Oslo stadig grønnere de siste fire årene og ønsker å fortsette med det i fire nye år. Vi har sammen klart å få på plass mange kilometer ny sykkelvei, klimabudsjett i Oslo, gitt mer plass i sentrum for mennesker og myke trafikanter, og mye annet!

Samtidig feier den grønne bølgen over Europa, hvor De Grønne ble fjerde største gruppe i Europa Parlamentet med 69 plasser mot tidligere 52. Ett historisk valgresultat!

St.Hanshaugen er faktisk Norges mest MDG-vennlige bydel med landets beste valgresultat i 2019 på 26,% og mange representanter i bydelsutvalget!

Nå trenger vi hjelp av medlemmer og frivillige for å sikre at Oslo fortsetter i riktig retning – og at St.Hanshaugen fortsetter å være en av Oslos grønneste bydeler.

Hva skjer fremover?

Vi planlegger mange spennende events og aksjoner og for at disse skal bli så bra som mulig trenger vi å samle alle lokale krefter! Det finns oppgaver for alle, ut fra interesser, og du trenger ingen forkunnskaper eller politisk bakgrunn. Så bli gjerne med på bydelsdager, husbesøk, sykkel-aksjoner, grillfest, eller skoleringsmøter. Eller hjelp til med sosiale medier eller organisering av markering og aksjoner. Dette er spennende og sosialt arbeid, og det er gøy å være en del av et så viktig prosjekt.

 

Er du interessert ta gjerne kontakt, eller kom på et av arrangementene våre fremover!

 

Du finner oversikt over både arrangementer og hvordan du kontakter oss her

Facebook: facebook.com/mdg.sthanshaugen

Instagram: MDG – St. Hanshaugen lokallag (@st.hanshaugenmdg) | Instagram

Mail: sthanshaugen@mdg.no

Vår nettside: sthanshaugen.mdg.no

Meld deg på felles aksjonsdager i Oslo: oslo.mdg.no/jegermed

Vi sees!
Alt grønt,  MDG St.Hanshaugen