Fotocredit: St. Hanshaugen Miljøpartiet De Grønne

Oslos grønneste bydel tenker globalt og handler nasjonalt

Oslos grønneste bydel har i to år tenkt globalt og handlet lokalt. Nå er tiden inne for å handle nasjonalt!

29. august 2017

Ved forrige valg fikk MDG St. Hanshaugen rekordoppslutning og gjorde mange av de andre partiene grønne av misunnelse.

En grønnere bydel

Med hele 16,3% av stemmene fikk vi tre delegater til bydelsutvalget. Dette har gitt oss muligheten til å bli en sterk pådriver for et grønnere St. Hanshaugen. Målet er å bli byens beste miljø- og klimabydel, og vi er i gang.

Det er blant annet blitt satt av vesentlige midler til vedlikehold og utvikling av parkområder samt opprettet en stilling som miljøkonsulent som skal utrede klimagassutslipp.

Vi har også videreført og styrket tilskuddsordningen «grønne midler». Økt satsing på frivillighet, urbant landbruk, aquaponics, nye møteplasser og integrering har det også blitt. Og listen fortsetter. Takk for stemmen, det nytter!

Hver stemme teller

Nå er det 2017 og Stortingsvalg 11. september. MDG har gjort det godt på flere målinger og ligger og vipper rundt sperregrensen.

Klisjeen gjelder: Hver stemme teller. Og – hver hjelper hjelper. Klarer vi beholde posisjonen som Oslos grønneste bydel? Kanskje med din hjelp!

Bli med i valgkampen

Om du ønsker å melde deg inn i partiet eller stille opp som frivillig er vi veldig takknemlig for ditt bidrag til å lage et grønnere og mer solidarisk samfunn. Det kan være å stå på stand, dele ut flyere, være med på aksjoner og mye mer.

For informasjon kontakt oss på sthanshaugen@mdg.no eller fyll ut frivilligskjema som du finner du her

Ellers er du hjertelig velkommen på arrangementene våre de neste ukene fram mot valget.

Sjekk ut Facebook-kalenderen for å finne ut hva som skjer.

Tenk globalt, handle lokalt/nasjonalt!