Temakveld «Bilfritt St. Hanshaugen»

Kan strøksgater og Københavnaktige sykkeltilstander endelig bli en virkelighet i bydel St. Hanshaugen?

Bydel St. Hanshaugen vedtok nylig en miljø- og klimahandlingsplan for perioden 2012-2015. Med denne forplikter bydelen seg blant annet til å satse massivt på sykkel – om nødvendig på bekostning av biler. El-biler skal også bli prioritert.

Miljøpartiet De Grønne St. Hanshaugen – som la store ressurser inn i å gjøre denne planen såpass grønn – støtter denne idéen fullt ut, og foreslår en bilfri Thereses gate og å omgjøre Dalsbergstien til en brostensbelagt handelsgate.

Derfor er du og alle dine venner, fiender, familie og bekjente hjertelig velkomne til en interessant, miljøvennlig, trivelig og ikke minst fremtidsrettet temakveld i selve Bydelsadministrasjonens lokaler!

Sindre Buchanan, gruppeleder i St. Hanshaugen MDG, vil prate om arbeidet i bydelsutvalget og ambisjonene for bydelen. Vi får også med oss Oslo-entusiast og trikkefører Mads Wam Schneider, som vil fortelle om visjonene om en bilfri Thereses gate. I tillegg vil Vidar Hillesland, politisk rådgiver for MDG, redegjøre for bydelens samfunnsutfordringer.

Det blir diskusjon, god stemning, Fairtrade-kaffe og ikke minst økologiske og dyre- og miljøvennlige kaker!

Dato: tirsdag, 25. september 2012
Tid: kl. 18
Sted:  Bydelsadministrasjonen, Akersbakken 27
Bydelsadministrasjonens beliggenhet: http://kart.gulesider.no/m/9NEvj

Adkomst:Buss 37 stopper ved Stensberggata, som er få minutters gange fra Bydelsadministrasjonen. Buss 54 stopper også ved Telthusbakken, i fall du vil gå via byens mest trivelige oppoverbakke for å komme til Akersbakken 27! Det er også kort gangavstand fra St. Hanshaugen, som er knutepunkt for en rekke busser i tillegg til å ha et et bysykkelstativ tilgjengelig. Se forøvrig www.ruter.no for mer informasjon.

MDG St. Hanshaugen ønsker alle interesserte velkommen!