Fotocredit:

Vil du sitte i styret på St. Hanshaugen?

Vi søker nye folk til styret på St. Hanshaugen, som skal hjelpe Rasmus, Une, Per Espen og mange andre av våre flinke toppkandidater inn på Stortinget! Er du interessert selv eller kjenner du andre? Send oss en epost til valgkom@mdg.no.

30. desember 2016

Hei! Har du lyst til å bidra til at De Grønne vinner valget?

De Grønne på St. Hanshaugen fikk 16,3% i forrige valg. Skal vi klare å bryte sperregrensa, må vi som et minimum gjenta dette fantastiske resultatet.

Nå søker vi interesserte til styret på St. Hanshaugen, som skal hjelpe Rasmus, Une, Per Espen og mange andre av våre flinke toppkandidater inn på Stortinget.

Å sitte i styre er ikke bare knakende hyggelig, men også en reell mulighet til å påvirke ditt lokalmiljø. De Grønne styrer bydelen sammen med Høyre og Venstre i bydelsutvalget. Samtidig får du muligheten til å påvirke arbeidet i Rådhuset gjennom deltagelse på representantskapsmøter.

Er du interessert selv eller kjenner du andre? Send oss en epost til valgkom@mdg.no da vel!

Frist: Tirsdag 3. januar, kl16:00. Legg gjerne ved CV eller tilsvarende om du har.

Det kreves ingen formell kompetanse for å sitte i styre. Det eneste kravet er at man kan forplikte seg i ett år fra februar 2017, men hovedvekt på valgkampen fra august til september.